Често задаваните въпроси

Как да направя поръчка?

Изберете необходимите ви таблети, добавете ги в количката, попълнете редовете с данни за контакт на страницата за поръчка и изпратете заявлението.

Кой вид лекарство е най-ефективен?

Въпреки разликите в състава, дозировката и продължителността на въздействие върху организма, всички генерични лекарства, представени в нашата интернет аптека, са 100% ефективни.

Предизвикват ли генеричните лекарства ерекция?

Не. генериците за потентност разширяват кръвоносните съдове в гениталиите. Те не предизвикват произволна ерекция, а само подобряват кръвообращението на пениса, което ви позволява да ускорите обучението му по време на интимност. Ефектът от употребата на всеки генерик е еднократен. Той не влияе на сексуалния живот извън неговото приложение.

Дали оригиналите са направени на по-модерно оборудване?

Не. Генерикът, както и оригиналът, е официално лекарство, произведено по всички технологични и хигиенни стандарти. Освобождаването на генерични лекарства се извършва активно във всички страни по света, включително и в Украйна.

Къде е гаранцията, че няма да бъда измамен и ще изпратя поръчания продукт?

Вложихме много сили в създаването и рекламирането на нашия онлайн магазин, за да не заблуждаваме купувачите. Много по-изгодно е да работиш честно и да получаваш постоянна печалба, отколкото някой да бъде измамен и да изчезне. Слушаме отзивите на клиентите и подобряваме работата си.

Какво трябва да знам за подготовката ви?

Препаратите допринасят за появата на ерекция само при наличие на сексуална възбуда! Не приемайте повече от една таблетка дневно!

Мога ли да направя поверителна поръчка?

О, разбира се. Информацията за поръчката е известна само на управителя на склада и на вас. Всички таблетки нямат надпис върху опаковката и се изпращат в непрозрачна опаковка. По принцип, ако сте внимателни, дори съпругата ви няма да разбере, че сте наш клиент.

С какво софтуерът, геловете, капсулите и таблетките се различават от стандартните лекарствени форми?

С приятен вкус и висока скорост на активиране на ерекцията, по-често за 15-20 минути по-бързо, отколкото при прием на обикновени таблетки. Поради наличието на многобройни кръвоносни съдове в устната кухина, меките, попсовите и други подобни форми се абсорбират много бързо в системния кръвоток и бързо оказват фармакологичен ефект. Обикновените таблетки имат специална обвивка, която се усвоява за 15-20 минути. Понякога това е от полза, например ако планирате да осъществите полов акт след по-дълъг период от време. Трябва също така да се отбележи, че всички софтуери и други форми на този принцип на приемане (с изключение на капсулите) имат различни вкусове за удобство на потребителя.