За нас

Онлайн аптеката Apteka BG 24 предлага широка гама от качествени оригинални и генерични лекарства за мъже и жени в България за лечение на заболявания, свързани със сексуалното здраве.

Генерикът е генерична версия на оригинално лекарство с търговска марка, която не е защитена с патент. Казано по-просто, генеричните лекарства се произвеждат по съществуваща и патентована преди това формула, което позволява на компанията-производител да спести значително от производствените разходи. Това обяснява достъпността на генеричните лекарства.

Продуктите в каталога на магазина отговарят на най-строгите изисквания за качество, преминали са през всички необходими тестове и са получили сертификати, потвърждаващи най-високо качество и безопасност за човешкото здраве.

Какво можете да закупите от нашата аптека

Apteka BG 24 доставя и продава продукти за еректилна дисфункция в цяла България.

Предлаганите продукти са за подобряване на потентността, както и за борба с женската фригидност. Компанията работи с водещите индийски производители на генерични лекарства, чиято отлична репутация е известна в цял свят.

Apteka BG 24 онлайн аптека диапазон

Широката гама от продукти е едно от основните предимства на онлайн магазина Apteka BG 24. Каталогът съдържа разнообразни продукти, които се различават не само по име и производител, но и по активна съставка, дозировка, форма на освобождаване, начин на приложение, продължителност и скорост на действие. Всеки ще може да избере най-подходящия продукт за всеки отделен случай.

Предимствата на Apteka BG 24

  • най-достъпните цени за продукти за подобряване на сексуалната активност при мъжете и жените;
  • Огромна гама от продукти за всеки портфейл на клиента; гарантирано качество на продуктите;
  • Всички продукти са сертифицирани и отговарят на световните стандарти за качество и безопасност;
  • гъвкави условия за плащане на поръчките;
  • лекарствата се продават без лекарско предписание.

Поверителност

Ние ценим всеки клиент и уважаваме правото му на поверителност, като по този начин гарантираме пълна анонимност на покупката.

Всички поръчки се изпращат във внимателно опакована, немаркирана кутия.